Hirdetés

A Xiaomi a nyár közepén mutatta be a Mi A3-at, amit Kínában Mi CC9e néven ismerhetünk, csupán annyi különbséggel, hogy előbbi egy Android One-os készülék. A Mi A3-ban bőven van mit szeretni, például a vegytiszta Androidot, a szép dizájnt és az AMOLED kijelzőt, ám ez 70.000 Ft-ért csupán HD felbontású (már ha ez zavar téged).

Teszt videó

Képek

Kameraképek

A kameraképek teljes felbontásban a Google Drive mappánkban találhatók.

Összegezve a Xiaomi Mi A3-ról lehet jót és rosszat is mondani, az elődjéhez képest határozottan jobban sikerült, de két nagyobb negatívuma van, az egyik az NFC hiánya, a másik pedig a kijelző, bár itt lehet mérlegelni, hogy ugyan HD+ a felbontás, de AMOLED a panel.
A Xiaomi Magyarországnál 70.000 Ft-ba kerülő mobilra nem feltétlenül mondanám azt, hogy ennyiért ez a legjobb választás, ugyanis kicsivel olcsóbban ott a hasonló teljesítményű, hasonló üzemidejű Redmi Note 7 FHD+-os, de IPS kijelzővel és széles látószögű kamera nélkül, ellenben a MIUI rendszerben több funkciót találhat a felhasználó. Mindenesetre ha az elhangzottak alapján szimpatikus a telefon és együtt tudsz élni a hiányosságokkal, akkor csalódni nem fogsz benne.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.