Lenovo? Moto? Motorola? Eddig úgy tudtuk, hogy a Lenovo csak Moto néven dob piacra okostelefont, de úgy látszik mégsem, ugyanis a berlini IFA kiállításon megjelent két új mobil, a Motorola One és a Motorola One Power.

Mind a két készülék – hasonlóan az LG G7 One-hoz – az Android One programban kapott helyet, tehát friss, gyári felületet futtatnak. A páros egyértelműen az iPhone X-re hasonlít, ami egyébként nem meglepő, annyi a különbség, hogy a One-nál nem összefüggő a kamerasziget és az alsó káva nagyobb az előlapon.

Motorola One

A Motorola One elején egy 5,9 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzőt találunk, az ujjlenyomat-olvasó pedig az üveg hátlapra került. A Motorola a készülékekre 3 évig ígéri a biztonsági csomagokat, és elvileg megkapják majd az Android Q-t és az R-t is.

Motorola One

A Motorola One Power kistestvérével szemben 6,2 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzővel rendelkezik, illetve a rendszerchip is erősebb: a Power egy Snapdragon 636-ot kapott, a Motorola One pedig egy Snapdragon 625-öt. A Power fém hátlapja mögött egy 5000 mAh-s akkumulátor hever, tehát az üzemidő miatt biztos nem kell aggódni.

Motorola One Power

A két középkategóriás modell kapható lesz Európában is az elkövetkező hónapokban, az áruk pedig 300 euró (kb. 100.000 Ft) körül alakul, ami elég combos végösszegnek mondható.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.