Hirdetés

Több Mi A3 tulajdonos jelentette, hogy a készülékre megjelent Android 11 frissítés telepítése után a telefonjuk teljesen használhatatlan lett. A Xiaominál tudnak a hibáról.

(Kép: Xiaomi)

Megvan az ára, hogy ilyen „hamar” jött ki az új főverzió, az Android One-os Mi A3-ra kiacott Android 11 ugyanis használhatatlanná teheti a telefont. Több felhasználó is panaszkodott, hogy az update után nem tudták a készüléküket használni. A Xiaomi egy Telegram posztban ezt megerősítette: „Amennyiben megjelenik az Android 11-re való firssítés lehetősége, hagyjátok figyelmen kívül., írják a postban.

Az érintett felhasználók szerint a Recovery menü sem működik, így egy másik, akár alternatív ROM telepítése sem lehetséges. Hogy ezt a cég hogyan javítja, az még nem világos.

A Xiaomi leállította a frissítést, azoknak pedig, akiknek a készüléke érintett, azt javasolta, hogy vigyék a legközelebbi szervízbe, ahol ingyen megjavítják.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.