Miközben hetek óta az iPhone 8-ról szóló pletykáktól hangos az internet, valahogy el is feledkeztünk arról, hogy az Apple palettáján ott van egy másik készülék is, az iPhone SE. Márpedig a kompakt telefonnak is bőven időszerű lenne egy generációváltás, hiszen legutóbb csak egy memóriaméret frissítés történt (16-ról 32-re, 64-ről 128 GB-ra). Azért nem kell aggódnunk, a most felbukkant kép arról tanúskodik, hogy lesz folytatás. A várhatóan iPhone SE 2 néven érkező modellről annyi már bizonyosnak látszik, hogy teljesen új formatervet kap.

A képen a hátlap szerepel, illetve az alatta lévő dokumentumből még az is kiderül, hogy az Ion-X üveg nevű anyagból készül, ezt az Apple Watch bizonyos típusairól már ismerhetjük. Rögtön adja is magát a pletyka, hogy az üveg hátlap megágyazhat a régóta várt vezeték nélküli töltésnek, ahogy ezt az iPhone 8-nál is jósolják. Természetesen itt nem várhatunk dupla hátlapi kamerát, viszont az optika elhelyezése marad a bal felső sarokban, alatta pedig ott lesz a ledes villanó is. Kicsi az esély rá, hogy az új SE modell idén bemutatkozik, nem megerősített információk szerint 2018 első negyedévében fog bemutatkozni.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSRedmond Pie
MEGOSZTÁS
Rusi

Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)

  • Zebrapinty

    Abszolút nem így néz ki az SE 2!