Hirdetés

Az Apple évek óta szeptemberben mutatja be az új iPhone-t, de volt már rá példa, hogy tavasszal érkezik egy új szín, ami kicsit fellendíti az eladásokat. Most is így tettek, azonban teljesen másképp, mint eddig.

Új szín helyett bemutatták az első mintás iPhone-t, aminek azok is örülhetnek, akik nem feltétlen a legdrágább modellt vennék meg, ugyanis az iPhone 15 Pro mellett az iPhone SE is kapott egy teljesen egyedi mintázatot, ami még ugyebár elérhető az Apple portfóliójában.

iPhone SE Easter Edition

Már az is szokatlan volt, hogy az Apple mintás készülékeket dob piacra, de a fenti kép alapján láthatjátok, hogy a minta is elég csicsás, miközben a gyártó a minimalizmus és az egyszerűség híve. A készülék ára egyébként változatlan.

iPhone 15 Pro Easter Edition

Az olcsócsított modell mellett az idei csúcstelefonokból is jött különkiadás Húsvét alkalmából, erről lent láthattok egy képet.

Ez szerintem kifejezetten aranyos, sokak kedvence lehet.

Ezzel a két készülékkel kíván az Apple Kellemes Húsvéti Ünnepeket, én pedig javaslom, hogy nézzetek rá, milyen nap is van ma. A képeket köszönjük a Copilotnak 😀

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.