Az első hivatalos Xiaomi Mi Store-nak Budapesten, a Lurdy ház ad otthont, amely ma, augusztus 25-én 12:00-kor megnyitotta kapuit.

Update: A Mi Store üzemeltetője a WayteQ Europe Kft., ami ugyan nem egyenlő az Eustockkal (ez ugyanis egy szlovák cég), de van közük egymáshoz, lásd ITT. Hamarosan nyit a hivatalos Xiaomi webshop is.

A bolt több mint 100 m2 alapterületen fekszik és olyan Xiaomi termékeket is meg lehet nézni/venni, amelyeket még mi sem láttunk eddig élőben. A megnyitó napján őrületes, kígyózó sor állt, a szervezők sem számítottak ekkora érdeklődésre.

Európában már több Mi Store is van, például Madridban, Párizsban, Bécsben, Prágában és most már Budapesten is. Tetemes raktárkészlettel és akciókkal készültek a rajongóknak, ami minket is meglepett, hogy a Pocophone F1-et is meg lehet vásárolni 115.000 Ft-os áron.

Ha szeretnéd megnyomogatni az éppen aktuális Xiaomi okostelefonokat, megnéznéd a tartozékokat, kiegészítőket, esetleg vásárolnál is, akkor irány a Lurdy ház bevásárlóközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.