Ismét megrendezésre kerül a Múzeumok Éjszakája. Ezúton is a korábbi évekhez hasonlóan a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont ad helyet az eseménynek 2016.június 25-én.

A Múzeumok Éjszakája évek óta nagy sikernek örvend, remélhetőleg ez ebben az évben is így lesz. A szervezők jobbnál jobb programokkal várják az érdeklődőket.
Ebben az évben is lesz múzeumi tárlatvezetés, amely keretében megismerhetik a Zwack család és az Unicum történetét a nézők. Emellett a galérián közép-Európa egyik legnagyobb minipalack gyüjteményében gyönyörködhetnek az oda látogatók, valamint megnézhetik a felújított Unicum-szíve lepárlót is. Idén az állandó kiállítás mellett egy Puskás kiállítást is megtekinthetnek a résztvevők, amely most mutatkozik be Magyarországon először.

13427813_494060767429536_7108541184519363527_n

Italszakértők kurzusain is tanulhatnak az érdeklődők, többek között Gulyás Csaba italszakértő Unicum bitter kurzussal várja az embereket. A borkedvelőkre is gondoltak a szervezők, így borkóstolásra is lesz lehetőség Zwack Izabella borkereskedés borszakértőjével, Szittnyai Zalánnal és a Dobogó Pincészet borászával, Domokos Attilával. A helyszínen természetesen EB-közvetítés is lesz.

A nap folyamán 18 órától RögvEst- interaktív impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadását láthatják a résztvevők, majd Zséda ad koncertet 19 óra 30 perctől.
21 órától RögvEst- interaktív impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadása
a közönség ötletei alapján, majd 22 órától Belauchillout music koncerttel zárul az előadások listája.

További részletes információkat Facebook eseményben találtok:
https://www.facebook.com/events/311358455861788/

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: