Xiaomi bolt nyílik Magyarországon! A Mi Store-nak augusztus 25-től a Lurdy ház ad otthont (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.). Ez már alapvetően is egy hatalmas dolog, ám amilyen kedvezmények várhatók, már csak ezekért is érdemes elfáradni a megnyitóra. Beszéljen a szavak helyett az alábbi kép:

Ó és ez:

És ezeken felül is lesznek még jó dolgok, nyereményjáték, sorsolás stb. A meghívottak listája is impozáns, természetesen velünk is találkozhattok majd az eseményen.

A buli 12-kor kezdődik, ettől az időponttól lehet majd befáradni az üzletbe, természetesen nem kizárt, hogy elég nagy sor lesz, így érdemes akár még ennél hamarabb is érkezni, egyszerre ugyanis nem lehet sok ember bent az üzletben. A megnyitó örömére 1000 db cupcake is felszolgálásra kerül 13-kor, nehogy valaki elájuljon a sorbanállás közepette (viccelünk). 14-kor lesz a kvízjáték sorsolása, a három ajándék a következő: Xiaomi okosmérleg, Xiaomi Mi Desk Lamp és Xiaomi Bluetooth hangszóró.

A főnyeremény egy Xiaomi Redmi Note 5, azok kaparinthatják meg egy kód segítségével, akik aznap nem akciós terméket vásárolnak. A sorsolás este 20-kor lesz, élő közvetítéssel a Xiaomi magyarországi Facebook oldalára.

Nos tehát, jöttök?

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt