A Xiaomi augusztus 22-én rántotta le a leplet a piac legolcsóbb Snapdragon 845-ös csúcstelefonjáról, a Poco F1-ről. Azt korábbi hírekből is lehetett tudni, hogy Európában is kapható lesz, de új információként szeretnénk közölni, hogy augusztus 25-én a budapesti hivatalos Mi Store-ban már meg lehet vásárolni az újdonságot.

A hónap közepén már beszámoltunk arról, hogy milyen akciókkal nyit az első hazai Mi Store áruház a Lurdy házban, aminek ünnepélyes megnyitója augusztus 25-én 12:00-kor lesz (van hivatalos Facebook esemény is), mi is ott leszünk, gyertek el, ha tudtok.

Óriási akciókkal nyílik Xiaomi Mi Store Budapesten!

A Poco(phone) F1 megkapta a Mi 8-ban és a Mi MIX 2S-ben is használt hátlapi kamerát, méretes, 4000 mAh-s akkuval és folyadékhűtéssel látták el és a hazai ára is igen kedvező lett.

Jelenlegi információink alapján a fekete, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel felszerelt verzió lesz elérhető szombattól, a hivatalos ára pedig 114.900 Ft lesz. Ezért cserébe hazai garanciát is kapsz, ami nem elhanyagolható és még így is durván veri a konkurenciát.

Tehát ha szeretnéd elsők között megkaparintani a Poco F1-et, akkor gyere el szombaton a Xiaomi Mi Store megnyitójára.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.