Nem egy konferenciát, hanem két napos hatalmas startup fesztivál lesz a fővárosból 300 programmal, több ezer résztvevővel. A több mint 60 állomáson érdeklődésednek megfelelően választhatsz számos esemény közül: meetupok, workshopok, tech talkok, cégbejárások, reggelik, de akár fintech terasz fröccsözésen is részt vehetsz vagy a reneszánszát élő mechanikus órakészítők és a trendi okosóra felülettervezők kerekasztal-beszélgetésébe is belehallgathatsz. Mindezek olyan partnerek szervezésében, mint a Mozilla, RisingStack, Balabit, Skyscanner, Supercharge, Liligo, Prezi, Tresorit, enbrite.ly, Chappers, Azinec és még sokan mások.

Hogy az összesen több mint 200 eseményből a számodra legérdekesebbeket járhasd végig, az eseményeket tematikus útvonalakba szervezzük: IoT & Hardware, Fintech, Coding, Mobile Develelopment, Data, IT Security & DevOps, Growth Hacking, Office & HR, Education, Lifestyle, Ecosystem Collaborators, Budapest Heroes.

A témák tekintetében is bőséges a választék: hálózatkutatás, crypto-currency, AI, AR/VR, 3D nyomtatás, chatbotok, adatkutatás- és vizualizáció, machine learning, ethical hacking, sharing economy, és belátást nyerhetsz az újhullámos, piaci alapú fejlesztői képzések világába is.

Néhány különleges vendégünkkel is találkozhatsz majd a különböző helyszíneken, pl. Chris McCann-nal, a StartupDigest alapítójával, aki most a Greylock Partners közösségét fogja össze, vagy Alex Farcet-tel, az F6S, Startupbootcamp és Rainmaking Innovation társalapítójával.

További info és jegyvásárlás: www.budapestsafary.com

Budapest Startup Safary, április 20-21-én

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

1 hozzászólás

Comments are closed.