A világ egyik legnagyobb gamer eseményén, az E3 (Electronic Entertaintment Expo) konferencián a Samsung új játékélményekkel várt minden érdeklődőt. Az esemény június 14-e és 16-a között zajlott.
A konferencián több új technológiát is bemutatott.

Samsung_Gear VR Roller Coaster_E3 2016_01Gear VR gördeszka

A felhasználók a Gear VR headset segítésével megtudhatják, milyen érzés 4D-s gördeszkával ugratni.

Samsung_Gear VR Skateboarding_E3 2016_01Intuitív eszközök

A mobiljáték elindításához a Galaxy S7 egy közel 200 dollár értékű játékcsomagot is tartalmaz. A Samsung Game Launcher és Game Tools alkalmazások segítségével lehet rögzíteni a játékokat, valamint kíméli az akkumulátort és véd a véletlen gombbenyomódásoktól.

Vulkan API játékélmény

A Galaxy S7 Vulkan API-val kíváló grafikát és játékminőséget nyújt. Need for Speed™, No Limits, HIT és a Vainglory játékokban van lehetőség kipróbálni az élményt.

A Samsungnál mindig arra törekszünk, hogy technológiáinkkal új, változatos és szórakoztató lehetőségeket kínáljunk” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „Izgatottak vagyunk, hogy a legmodernebb grafikai technológiát összekapcsolhatjuk a legfejlettebb Samsung eszközökkel, így még jobb játékélményt kínálhatunk felhasználóinknak szerte a világon.

 

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS