Hirdetés

A Lego Star Wars: The Skywalker Saga 2020-ban fog megjelenni és mind a kilenc Csillagok Háborúja film történetét feldolgozza majd, melyekben Skywalkerek szerepelnek.

A Microsoft E3 konferenciáján a Jedi Fallen Order, a Cyberpunk 2077, a Gears 5 vagy a Halo Infinite mellett kevés figyelmet kapott a Lego Star Wars sorozat legújabb tagja. A The Skywalker Saga címet viselő Lego-videojáték a Baljós árnyak és a Skywalker kora közötti összes, Skywalker-kánonba tartozó filmet dolgozza majd fel egy játékon belül.

Ráadásul előzetes alapján úgy tűnik, hogy a The Complete Saga kiadással ellentétben nem csak egy csomagban kiadják a régebbi játékokat, hanem teljesen felújítják a régieket és kibővítik Az utolsó Jedik, illetve az idén decemberben érkező Skywalker kora című filmek sztorijával is.

Sőt, az utolsó, Az ébredő erőből származó jelenet alapján a Lego visszatér a szinkron nélküli komédiához, Rey és Kylo Ren ugyanis itt nem beszél, csak hümmög az előzetesben. A Lego Star Wars: The Force Awakens című játékban már szinkront kaptak a karakterek.

Pontos dátumot egyelőre nem közöltek, csak annyit, hogy 2020-ban jelenik majd meg a játék. A Lego Star Wars: The Skywalker Saga PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re is elérhető lesz, fejlesztője a TT Games.

Még több képet az új játékból a Star Wars weboldalán találhattok.

Hirdetés
FORRÁSKotaku
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.