Valószínűleg valamilyen téren mindenkinek, legalábbis a 25+ korosztálynak biztosan, az életének részét képezte az Atari konzol és annak rendkívül népszerű, mai szemmel nézve viszont pofonegyszerű játékai. Nos, a cég vezérigazgatója, Fred Chesnais beejelentette, hogy 30 év után újra saját fejlesztésű konzollal jelentkeznek.

A vállalat az E3 2017 során rántotta le a leplet az Ataribox projektről, ami még sokat nem árult el a dologről. Fred viszont megerősítette azt, amire mindenki már oly régóta várt, állítólag már évek óta zajlik a fejlesztés. A konzol PC-alapú lesz és a dizájn még nem végleges, ahogy a megjelenés pontos időpontja sem.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt
Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.
  • LajosFace

    Köszi Legendd, színvonalas híreket írsz, mint mindig. Egyébként majd a Konzolvilágban megnézem, mennyivel jobb, mint a PS4, ha megjelenik. Hogy érdemes-e rá beruházni. Meg persze milyen exkluzívok lesznek rá.