Szeptember 1-jén valamivel készül számunkra a Sony. Ugyanis hivatalosan megerősítette a gyártó, hogy a nagy szabású rendezvényen valami újat fog bemutatni, részleteket azonban nem árultak el. Várhatóan egy új csúcskészülék lesz, melyről eddig nem sokat tudunk, de úgy tűnik az Xperia X Performance házon belül is vetélytársat kap. 05

Amit lehet tudni biztosan a készülékről az a modellszáma (Xperia F8331). A számozás alapján az X családot fogja bővíteni (az Xperia X Performance az F8132-es számozást viseli). A készülék újragondolt dizájnt kap, bár az eddigiektől nem fog számottevően különbözni. A pletykák szerint az első és hátsó kamera is 4K videófelvételre alkalmas lesz, így az első olyan készülék lenne a világon amely rendelkezik ezen képességgel. A képernyő FullHD felbontású lehet, a töltést pedig az USB-C csatlakozón keresztül tehetjük majd meg. A processzor, a RAM mérete és akkumulátor kapacitása sem tisztázott, ahogy a képernyő mérete sem.

Sony-Xperia-F833X_2Tavaly az IFA-n mutatkozott be az Xperia Z5 és Z5 Compact. Így idén sem maradunk Sony bemutató nélkül. Ha minden jól megy, élőben a bemutató után meg tudjuk majd nektek mutatni a készüléket!

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

1 hozzászólás

  1. Azta a de randa lett.. A Sanyi elkapálhatná már magát jó mélyre… Eddig csak egyforma unalmas cuccok jöttek.. Most meg egy csúfság.. Gratulálok! Remélem pluszban jó drága lesz szokás szerint! És még a hardver is egy oda nem illő legyen! Akkor lesz igazi Sony sztori..

Comments are closed.