Hirdetés

Visszatér az IFA! Természetesen nem az ikonikus tehergépkocsira kell most gondolni, hanem a Berlinben, szeptember 2 és 6 között megrendezésre kerülő IFA kiállításra, ahol a legújabb fejlesztések sorakoznak majd fel a szórakoztató elektronika, otthoni eszközök és a telekommunikáció világából. 2020-ban és 2021-ben a pandémia okán elhalasztották az eseményt.

Idén szeptember 2-6. között kerül megrendezésre az esemény.

Az ipar erős szándékot fejezett ki a fizikálisan megtartott események iránt, a mi célunk pedig az, hogy ezt meg is tudjuk sikeresen valósítani szeptemberben biztonságos keretek között, Berlinben.” – mondta Martin Ecknig, a berlini Konferencia Központ elnöke.

A központ újra kinyitotta kapuit a látogatók számára, természetesen a szükséges COVID intézkedések mellett. Ráadásul április 1-től érvényes az új szabályozás Berlinben, miszerint oltásigazolvány bemutatása nélkül is lehet tömegrendezvényeket látogatni a német fővárosban ezentúl. Jól jelzi a fizikai eseményekre való igényt az is, hogy a következő berlini nagy kiállításra több, mint 115 országból vásároltak jegyet.

Ez a hír is mutatja, hogy kezd a világ visszatérni a globális pandémia előtti időkbe. Az év elején megrendezésre került CES kiállítás is fizikai volt már, habár ott számos vállalat nem jelent meg végül az omikron variáns okozta fertőzéshullám miatt, illetve február végén a barcelonai MWC-t is jelenléti formában tartották meg. Ha minden jól megy, az idei IFA kiállításon mi is ott leszünk, ahogy az elmúlt években is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Boda Gábor
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.