A munkagépeiről ismert Caterpillar Cat néven és a Bullit segítségével van jelen az okostelefonos piacon, annak is egy egyedi szegmensében. A vállalat most két új, rendkívül ellenálló modellt mutatott be:

Cat S41

A cég megkérdezte a felhasználókat, mire vágynak. A válasz a nagyobb akkumulátor volt, amit megkaptak, 5000 mAh-s telepet szereltek a mobilba, ami akár 44 napos készenlétre képes. A készülék IP68 védettséggel rendelkezik, 2 méter mélységig is tud búvárkodni, kibírja az 1,8 m-ről való eséseket és a MIL-SPEC-810G szabványnak is megfelel.

Az 5″-es, Full HD panelt Gorilla Glass 5 üveg védi, a kijelző akár kesztyűben is használható. A strapatelefonok sosem a bivalyerős hardverről voltak híresek, itt egy nyolcmagos MediaTek processzorral, 3 GB RAM-mal, 32 GB-os tárolóegységgel kell megelégedni. A 450 eurós árért cserébe jár még 13 megapixeles kamera, Cat.6-os LTE és VoWiFi.

Cat S31

A kisebbik testvérre 4,7″-es, 720p felbontású képernyő került, Gorilla Glass 3 üveggel, hátul egy 4000 mAh-s energiaforrás bújuk meg. Az öccs is erős, szintén bírja az eséseket és 1,2 méter mélyen még vígan lubickol a vízben.

Belülről már azért nem csattan ki a hardver, négymagos MediaTek lapka, 2 GB RAM, 16 GB-os tárhely, dual SIM képesség és 8 megapixeles kamera fért a repertoárba, méghozzá 330 eurós áron.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt