Hirdetés

Az EarFunnal először a 2020-as CES kiállításon találkoztam, azóta elég sok terméküket próbáltam ki és egytől egyig elégedett voltam mindegyikkel. Vannak hazai webáruházak, amelyek óriási haszonnal próbálják eladni itthon az EarFun termékeket, még majdnem azt mondanám rájuk, hogy még így is megérhetik az árukat, de ha közvetlenül a gyártó oldaláról veszed őket, akkor sokkal olcsóbban juthatsz hozzájuk, ráadásul most a karácsonyi akció keretében még kedvezőbb az ár.

A legutóbbi videómban bemutatott EarFun UBOOM hangszóróról és az EarFun Free Pro aktív zajszűrős fülhallgatóról van szó, amelyek alapvetően sem kerülnek többe 20.000 Ft-nál, de ha esetleg érdekel valamelyik, akkor most érdemes ránézni.

Az EarFun UBOOM hangszóró 35% kedvezménnyel vihető el az XMASEU35 kuponkóddal, így a végösszeg kb. 12.000 Ft, ha pedig kettőt vennél bundle-ben (mert hogy össze lehet kapcsolni kettőt), akkor 21.000 Ft-ot kell náluk hagynod.

Hasonlóan jó ajánlat az aktív zajszűrős EarFun Free Pro is, ami a FREEPRO3 kuponkóddal, 20%-kal olcsóbban, átszámolva 14.000 Ft-ért vihető el.

Hab a tortán, hogy az EarFun európai raktárból küldi és 2-8 munkanapon belül meg is érkezik a csomag. Ha kiváncsi vagy, hogy mit tudnak a termékek, akkor érdemes megnézni a videót, ha most nézel fülest vagy hangszórót és nem akarsz sokat rákölteni, akkor érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.