Hirdetés

Több új részlet látott napvilágot a Samsung Galaxy Buds Pro kapcsán. Egy kiszivárgott összehasonlító táblázatból kiderül, hogy a Buds Pro drágább lesz, mint a Buds+ vagy a Buds Live. Viszont jó hír, hogy a konkurens Apple AirPodsnál így is olcsóbban lehet majd beszerezni.

A The Verge közölt egy táblázatot, mely a Samsung fülhallgatóit hasonlítja össze. Ezen látszik, hogy a januári bemutatással várt Buds Pro 199 dolláros induló árat kap majd. Ezen felül kiderült az is, hogy 8 órás üzemidőt biztosít majd a fülhallgató, a tokban pedig plusz 20 órára elegendő extra töltöttség lesz. A Buds Pro IPX7 víz- és porállósági szabványnak felel meg és a Buds Live-hoz képest továbbfejlesztett zajszűrést biztosít majd.

A Samsung fülhallgatói egymással összehasonlítva

Egy másik kiszivárgott diából kiderül az is, hogy a Buds Pro az Apple által az elmúlt évben termékeikben bevezetett Spatial Audio hangképzésre is képes lesz.

A Buds Próban egy 11 milliméteres mélysugárzó és egy 6,5 milliméteres magassugárzó lesz. Az aktív zajszűrés szintje állítható lesz a készülékben a dia alapján és lesz külön Ambient mód, amikor a külvilág hangjait jobban beengedi az ANC és lesz egy beszéd mód is. Utóbbit a Sony zajszűrős fejhallgatóján már láttuk, ott elég jól működött az automatikus beszédfelismerés. Sokszor annyira jól, hogy elég volt elkezdenem dúdolni, a fülhallgató már meg is állította a zenét, mert azt hitte, hogy éppen valakivel beszélgetek…

Így épül majd fel a Samsung Galaxy Buds Pro

A Buds Pro hivatalos bejelentését januárra várjuk. A Samsung egy virtuális konferenciát tart majd az elmaradó CES idejében, melyen várhatóan az új Galaxy S21-es telefonok és kiegészítőik is bemutatkoznak majd.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.