Hirdetés

2020 májusában érkezett meg Magyarországra a Honor Magic Earbuds vezeték nélküli fülhallgató, aminek legvonzóbb tulajdonsága az volt, hogy 42 ezer forintos áron kínált aktív zajszűrést. Másfél év elteltével megérkezett a folytatás, Kínában már bemutatkozott a Honor Earbuds 2 SE, ami biztosan érkezik az európai piacra, így várhatóan Magyarországra is.

Az Earbuds 2 SE hivatalosan augusztus 6-tól kapható az európai piacon, Earbuds 2 Lite név alatt. Egyelőre az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és Finnországban elérhető, az ország adórendszerétől függően 24 és 35 ezer forint közötti árakon. A hivatalos magyar értékesítés kezdetéről egyelőre nem tudunk, de lehetséges, hogy az augusztus 12-i Honor Magic 3 premieren debütál majd a fülhallgató is.

A füles amellett, hogy aktív zajszűrésre képes 32 óra üzemidőt kínál a töltőtok segítségével. A fülhallgatók 10 órányi zenelejátszásra képesek ANC nélkül és 7 órára ANC-vel. A zajszűrést két-két mikrofon segíti a fülhallgatókon, illetve van hangátengedő (a Honor által Figyelemnek nevezett) mód is. A fülesek fehér és fekete színben lesznek elérhetők, hangjukért pedig egy-egy 10 milliméteres driver felel.

Így néznek ki az új fülesek, sajnos a kék szín idén kimaradt
Hirdetés
FORRÁSMobilaréna
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.