Igaz, hogy a Samsung Galaxy Note9 értékesítése még csak nemrég indult el, de ez nem jelenti azt, hogy megáll a fejlesztés. A Galaxy S10-ből már biztos van a vállalatnak prototípusa, de már a Note10-ről is beszélhetünk, ami – mint kiderült – a ‘Da Vinci’ kódnevet kapta.

Ha bemutatják a Galaxy S10-et (várhatóan január-március környékén), akkor betekintést nyerhetünk a Galaxy Note10 néhány tulajdonságába is, hisz minden évben a ‘Plus’ modellre hajaz a Note, tehát processzorban és kamerában vélhetően nem lesz nagy különbség.

A Da Vinci kódnév arra utal, hogy a Samsung még jobban ráfekszik a produktivitásra és az S Pen művészi oldalát is meg kívánják mutatni. Néhány belsős ember már láthatta a Note10 lehetséges dizájnját és a hírek szerint marad az Infinity Display, tehát a Note10 nem lesz hajtogatható (a Samsung még idén bemutat egy összehajtható okostelefont).

Kor(e)ai beszélni még a Galaxy Note10-ről, egyelőre a kódnév az, ami biztos, de előtte még van egy lépcsőfok: a Galaxy S10.

Hirdetés
FORRÁSGSMarena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.