Új Note10-et dob piacra a Samsung, amely hardveresen teljesen megegyezik az augusztusban bemutatott készülékkel, azonban van egy nagyon nagy előnye azzal szemben: Star Wars tematikájú dizájnt kapott.

A Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition különleges fekete-vörös színvilágot kapott. A csomagban az utolsó epizód gonosz hőse, Kylo Ren köszön vissza szinte mindenről. A Note10 hátlapján az Első Rend címere látható, az S-Pen és a csomagban található Galaxy Buds vörös lett, mint Ren fénykardja és az ajándék tokról is Han Solo fiának sisakja néz vissza ránk.

A spéci csomagban egy extra gyűjtői fém emléktáblát is találni:

A telefon kizárólag kártyafüggetlenként kerül majd piacra, első körben az Egyesült Államokban 1300 dollárért. Tehát többet kell fizetni érte, mint amennyit egy sima Note10+ kóstál. A spéci Star Wars csomag az USA után érkezik a világ többi részére is. Ausztráliában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Koreában, Norvégiában, Orosz-, Spanyol-, Svéd és Törökországban, illetve az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Királyságban is biztosan megjelenik majd. Arról, hogy itthonra jut-e belőle, egyelőre nem tudunk.

Korábban a OnePlus készített Star Wars-tematikájú mobilt, míg a Samsung a Galaxy S7-ből csinált Batman jelképével díszített kiadást.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt