A Samsung Galaxy Note9-et jól fogadta a közönség és a szakma, annak ellenére, hogy nem hozott forradalmi újításokat a Note8-hoz képest, állítólag az eladási számokban mindenképpen jobb lesz elődjénél. A koreaiak viszont visszafogott pénzügyi eredményekről számolhattak be, nem véletlen, hogy a közeljövőben drasztikus változásokra számíthatunk, a Galaxy S10-ből például már háromféle variáns érkezhet.

DJ Koh viszont nem csak ennyit árult el. Elmondásai szerint természetesen lesz Note10, hogy is maradhatna ki, de lesz ennél egy sokkal inkább prémium és drága csúcsmodell is. A Samsung már márciusra felkészül az 5G-re, ráadásul ha nem is ők lesznek az elsők, akik összehajtható telefont dobnak piacra (ez a cím a Huawei karjai közé esik majd), de mindenképpen készülnek ilyennel, aminek ára akár 1500 dollár felett is kezdhet. Kérdés, hogy sikerül-e a vásárlókat meggyőzni, hogy van értelme ennyit áldozni egy kvázi prototípusért?!

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt