A Xiaomi még nyáron leplezte le legújabb és sokak által várt phabletjét, a 6,9 hüvelykes kijelzővel felszerelt Mi Max 3-at. A készülékből azóta megjelent a B20-as, globális verzió magyar nyelvű szoftverrel és a Gearbest oldalán most igen korrekt áron lehet megvásárolni.

A Xiaomi Mi Max 3 legjellemzőbb tulajdonsága a hatalmas kijelző és az ahhoz tartozó méretes akkumulátor, de máskülönben rengeteg tulajdonságát tekintve hasonlít a Redmi Note 5-höz.

Dizájn szempontjából fém készülékház és notch nélküli, lekerekített sarkú kijelző jellemzi, ami 6,9 hüvelyken 2160 x 1080 pixelt kapott. A Mi Max 3 belsejében egy 14 nanométeres Qualcomm Snapdragon 636-os rendszerchip dolgozik magonként 1,8 GHz-en, mellé 4 GB RAM és 64 GB tárhely jár, egyelőre ez az egyetlen kapható modell az oldalon.

Kamerákat tekintve az előlapon van egy 8 MP-es egység, a hátlapra pedig egy 12 + 5 MP-es duó (Dual Pixel AF, AI rásegítés) került a kiváló portréfotók érdekében. A készülék Android 8.1 Oreo alapokon MIUI 9-es rendszert futtat, az akkumulátora pedig 5500 mAh kapacitású.

A hatalmas akkumulátorral a gyártó ígérete szerint 17 órányi folyamatos videólejátszás, 10 órányi folyamatos játék és 474 órányi készenléti idő hozható ki belőle, tehát normál használat mellett biztosan nem kell naponta tölteni.

A Xiaomi Mi Max 3 sok szempontból hasonlít a Redmi Note 5-re, viszont aki jóval nagyobb kijelzőre és nagyobb akkumulátorra vágyik, annak most már itt van a Mi Max 3 globális verziója megfelelő hálózati támogatottsággal és persze magyar nyelvvel. A Gearbest oldalán a készülék 259,99 dolláros áron debütált, ami nagyjából 72.000 Ft-nak felel meg.

Vélhetően kapható lesz a hazai viszonteladóknál is, de ha nem szeretnéd kivárni, akkor EZEN a linken keresztül tudod megvásárolni.

Szponzorált tartalom

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.