Hirdetés

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, Note10 készülékek magasabb eladási számokkal zárták az előrendelési időszakot Magyarországon, mint a Galaxy Note9 2018-ban. A két új mobilt augusztus 7-én mutatták be.

A Galaxy Note10 család Fénylő Prizma és Fénylő Fekete színvariánsa egyaránt nagyon népszerű volt az előrendelők között. Fele-fele arányban választották a két szín a Samsung által közölt információk szerint a vásárlók. A cég szerint ez az arány jól mutatja, hogy a felhasználók egyre nyitottabbak a színes készülékek iránt.

Az előrendelői adatok alapján a nagyobb és erősebb telefonokra van itthon nagyobb kereslet. A vásárlók több mint 80 százaléka a termékcsalád nagyobbik tagját, Galaxy Note10+ készüléket rendelte meg.

A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető. Arról, hogy miben különbözik a két mobil, nézzétek meg a Laci által készített bemutató videót:

„A Galaxy Note sorozat évek óta rendelkezésre áll azon hűséges európai felhasználók számára, akiknek fontos, hogy elérjék céljaikat. A Galaxy Note10 család egy újabb lépés a még nagyobb hatékonyság és kreativitás felé. Az új készülékek még több lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak, ezt bizonyítja a magyarországi előrendelések kiemelkedően magas száma” – mondta el Samu Zsófia, Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379.990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414.990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019. augusztus 23-tól, Fénylő Fekete és Fénylő Prizma színekben.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.