A 2019-es IFA kiállításon mutathatja be a G8 ThinQ utódját az LG, G8X néven. De akár egy erősebb középkategóriás ajánlat is lehet a @PriceBaba és @OnLeaks videóján látható készülék.

Elől egy szimpla szelfikamerát láthatunk és hagyományos beszédhangszórót, míg a G8 ThinQ-ban a képernyő rezgése keltett hangokat a Crystal Sound technológiának köszönhetően.

A hátoldalon nem találunk ujjlenyomat-olvasót, a G8X lehet az első LG okostelefon, amiben a képernyő alá kerül beépítésre a szenzor. Sokan biztosan örülni fognak, hogy  a kamerák teljesen belesimulnak  a hátlap síkjába. A képek tanúsága szerint megmarad a 3,5-es Jack-csatlakozó is, pedig már a Samsung is kezdi elhagyni.

A hátlapi kamerapárosról egyelőre csak sejtésünk lehet, egy széles és egy ultra-széles látószögű szenzort használhat továbbra is az LG.

Az LG szeptember 6-án tartja a rendezvényét az IFA-n, kíváncsian várjuk mivel készül a kisebbik dél-koreai gyártó.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!