Hirdetés

A 2019-es IFA kiállításra sok újdonsággal készült az Acer. A gamer vásárlóknak már egy ideje ismert márka a cég Predator sorozata, ami laptopokat, asztali konfigurációkat, monitorokat és egyéb perifériákat is magában foglal. Az ezt kiegészítő Triton 300 és 500 pedig most minden eddiginél erősebb, mégis hordozható formába öntött gépek lettek.

Acer Triton 300

A mindössze 2,3 kilogramm tömegű laptop nem csak szemrevaló, hanem kellően erős is. Akár egy 9-ik generációs Intel i7 processzorral és Nvidia GTX 1650 grafikus kártyával is kérhetjük. Háttértárból, ha szeretnénk, beépítésre kerülhet egy 1TB-os PCIe NVMe SSD vagy egy 2TB-os HDD. A szupergyors Wi-Fi 6 AX és Killer Ethernet csatlakozási lehetőség is adott.

A kijelző egy 144 Hz-es FullHD IPS-LCD panel, a kategóriához képest keskeny kávákkal körbevéve. A hangminőséggel sem lesz gond, ezért a Waves NX rendszer felel. Természetesen RGB világítást kapott a billentyűzet, a dedikált gombok pedig, például W-A-S-D, domború és kiemelt a lehető legegyszerűbb használat érdekében.

Acer Triton 500

Egészen brutális, 300 Hz-es FullHD kijelzőt kapott a Predator Triton 500. Tömege mindössze 2,1 kilogramm, s hozzá vastagsága sem haladja meg a 17,9 millimétert. Fontos szempont volt a hordozhatóság, de a 9. generációs Intel i7 processzornak hála simán el fognak rajta futni az erősebb játékok is. Itt is Nvidia RTX videókártyát kapunk, ultragyors SSD tárhelyet és persze a Triton 300-nál már említett Killer Ethernet és Wi-Fi 6 kapcsolatot.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.