Még csak pár hét telt el a Samsung Galaxy S10 trió (és az S10 5G) bemutatása óta, de elkezdtek szállingózni a hírek a feltehetőleg nyár végén bemutatásra kerülő Note10-ről.

Egy állítólagos belsős forrás szerint a Samsung egy kisebb variánson is dolgozik, ami az S10e sikere alapján nem teljesen megalapozatlan, de kérdőjeleket is von maga után, hisz a Note mindig is tepsi volt. Eddigi hírek alapján az idei Note10 6,7 hüvelykes kijelzőt kaphat. Összehasonlításképp a Note9 6,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezett, vagyis megoldható lenne egy Dynamic AMOLED panellel ellátott, fizikailag kisebb készülék létrehozása.

Egyes híresztelések  szerint a Samsung a képernyőbe lyukasztott kamerától is megszabadulna, melyet az S-Penbe épített kamerával kívánnak helyettesíteni. Érdekes elképzelés a kisebb méretű, mindenbizonnyal Galaxy Note10e névre hallgató készülék (már ha tényleg lesz ilyen), legkésőbb augusztus végéig kell várnunk, hogy kiderüljön milyen újdonságokkal készül a Samsung a Note szériával kapcsolatban, de addig is április 10-én még jön 3 új készülék a Galaxy A család 2019-es palettájába.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.