A hírek szerint hamarosan érkezik a Samsung Galaxy A73, és már az első renderkép is megjelent online. A képen jól látható az Infinity-O kijelző, szuper vékony kávákkal mindegyik oldalon, szokás szerint alul kicsit vastagabb. Hasonlóan az elődökhöz vélhetően ez is AMOLED kijelzővel és a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasóval érkezik.

A kijelző meglehetősen hasonlít a Samsung Galaxy A72-es modellen találhatóval, és a még szintén be nem mutatott Galaxy A53-ban is egy igen hasonló kijelző lehet. Az eltérés képátlóban várható, a Galaxy A73 kicsit nagyobb telefon lesz valószínűleg, mint az A50 széria tagjai, ez ugyebár eddig is így volt.

A Samsung már kettő termékbemutató eseményt is tartott idén, de egyik sem foglalkozott a Galaxy A szériás telefonokkal. Az A50 és A70 szériák készülékei általában együtt kerülnek bemutatásra, ez valószínűleg idén is így lesz. Az előzetes hírek mennyiségéből ítélve ezek a modellek feltehetőleg a következő 3-4 hétben jelenhetnek meg, a tavalyi modellek is március végén jelentek meg.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.