Hirdetés

A 2019-es Galaxy A család úgy is mondhatjuk, hogy méretes kis famíliává növi ki magát lassacskán. Az új A40 specifikációkat tekintve az A50 és A30 közé ékelődik be.

A mobil 5,9 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott FHD+ felbontással és Exynos 7885-ös processzor dolgozik benne 4 GB RAM és 64 GB tárhely társaságában és persze nem maradt el a microSD bővíthetőség sem. Az ujjlenyomat-olvasót a hátlapon találjuk meg.

A duál kamera rendszer 16 + 5 MP-es felbontást kapott, egy normál látószögű szenzor és egy ultra széleslátószögű szenzor egészíti ki egymást. Az előlapi kamera 25 MP-es felbontással bír és f/2.0-ás rekeszértékkel gyűjti a fényt.

Az A40 4 színben jelent meg: fekete, kék, korall, és fehér. 3100 mAh akkumulátort találunk a hátlap alatt, a futtatott rendszer pedig Android 9.0-n alapuló One UI. Hollandiában április 10-től lesz megvásárolható a készülék 250€ árcímkével, mely körülbelül 78 ezer Ft-nak felel meg.

 

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.