Már csak pár nap és minden kiderül a 2019-es Samsung Galaxy A család újdonságairól. @IceUniverse, aki egy ismertebb szivárogtató ha Samsung dizájnokról van szó, a Waqarkhantech Youtube csatornával közösen videóban és képeken is megmutatják, mire is számíthatunk szerintük a Galaxy A90-nel kapcsolatban.

Szerintük egy szétcsúsztatható készülékre lehet számítani, melynek kamerái képesek megfordulni attól függően, hogy elől vagy hátul szeretnénk képeket készíteni. Ezáltal noccs-mentes Infinity AMOLED képernyőt tudnak létrehozni, mely a hangkeltésben is kiveszi a részét, ugyanis hagyományos beszédhangszórót nem kapunk. Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót viszont várhatunk, a kijelző pedig 6,7 hüvelykes és Full HD+ felbontású lehet.

A Snapdragon 7150 lapkakészlet mellé ismeretlen mennyiségű memória kerülhet, valamint a háttértár méretéről sem osztottak meg információt. Várható egy 48 MP-es főszenzor, f/2.0 rekeszértékkel, egy 8MP-es (valószínűleg) ultra széleslátószögű kamera f/2.4-es rekeszértékkel és egy ToF szenzor a portrémódhoz.

A 3700 mAh kapacitású akkumulátort 25W-tal tölthetjük fel, valószínűleg USB Type-C kábel segítségével. Ha ezzel a dizájnnal mutatkozna be az új mobil, biztosan sokan felfigyelnének rá. Ti mit gondoltok? Bevállalna a Samsung egy ilyen formatervet?

A leírt specifikációk egyelőre még nem hivatalosak, ezek a kiszivárgott infókon és a spekulációkon alapszanak.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.