Jövő év tavaszán várható, hogy bemutatkozik a Samsung Galaxy S11-es termékcsalád, ennek megfelelően pedig már megjelent pár infó a készülékekről.

A Koreai Intellektuális Tulajdonok Irodája (egyszerűbben: a szabadalmi hivatal) információi szerint a Samsung bejegyeztetett magának egy új típusú kijelzőt. A szivárgások szerint SAMOLED lesz az új típusú kijelző neve. Vélhetően ez is Infinity-O panel lesz, azaz egy kis kivágásban kap helyet az előlapi kamera.

A kiszivárgott szabadalom

Egy másik szivárgás szerint az S11-es line-upban is érkezni fog egy olcsóbb modell, az S11e. Viszont ennek is lekerekített sarkú kijelzője lesz. A narancssárgás szín helyét pedig pink fogja átvenni.

Mivel a piac több szereplője is elkezdte a magas frissítési rátával bíró kijelzőket használni (Google, OnePlus, Huawei), így várhatóan a Samsung is minimum 90Hz-es kijelzőt készít a jövő évi S-szériába.

Hirdetés
FORRÁSGSM Arena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.