Hirdetés

A Samsung április 10-én fog tartani egy Galaxy eventet, ahol több új Galaxy A-szériás mobilról fog lehullni a lepel vagy legalábbis bejelentik az európai értékesítést is. A koreai tech óriás viszont úgy gondolta, nem kell mindenről az eseményen beszámolni, így be is jelentették a Galaxy A70-et.

Az új mobil 6,7 hüvelykes, Infinity-U kialakítású, FHD+ felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, hasonlóan a Galaxy A50-hez képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval.

Három szenzort találunk a hátlapon, 32 MP-es a fő kamera, találunk egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, és egy 5 MP-es mélységérzékelésért felelős kamerát, mely a Samsung Élő Fókusz fantázianevű portrémódjában nyújt majd segítséget. Az előlapi kamera is nagyfelbontású darab lett, egészen pontosan egy 32 MP-es egység néz vissza ránk.

A teljesítményről egy nem megnevezett 8 magos processzor gondoskodik (valószínűleg az Exynos család egyik tagja) 6 vagy 8 GB memória és 128 GB háttértár társaságában. A 4500 mAh kakapcitású akkumulátort 25W-tal tudjuk tölteni, valamint 4 színben lesz kapható: korall, fekete, fehér és kék. Mind a 4 verzió színátmenetes hátlappal fog rendelkezni.

Természetesen az új One UI fut a készüléken Android Pie alapokon. Árakat nem osztott meg velünk a Samsung, de az április 10-i eseményen várhatóan megtudjuk, az A60 és az A90 leleplezését követően. Mit gondoltok az új készülékről, és szerintetek milyen áron fog piacra kerülni az A70?

Hirdetés
FORRÁSXDA Developers
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.