Észak-Amerikában és Indiában is szeptember 26-án tart bemutatót a OnePlus. Az európai launch ehhez két hétre, október 10-én lesz majd Londonban, amire a gyártó állítása szerint valami extra meglepetéssel is készül.

A OnePlus 7T és 7T Pro biztosan bemutatkozik az eseményeken, az extra pedig valószínűleg a OnePlus TV készülék lesz, amivel a londoni showra készülnek.

Így néz ki a gyártó által közzétett meghívó

A 90Hz-es AMOLED kijelzőt valószínűleg megkapja a sima 7T is, nem csak a Pro. Ezen kívül pedig nőhet a sima modellben a kamerák száma is, ide is megérkezhet a harmadik, széles látószögű szenzor.

Hardver tekintetében nagy előrelépésre nem kell számítani. A Qualcomm Snapdragon 855+ kerülhet a mobilokba és nagyobb akkumulátor. A OnePlus 7 Pro akksijához (4000 mAh) képest a 7T Pro-ba nagyob (4085 milliamperórás) telep kerülhet. Ugyanígy a sima modell aksijának kapacitása is nőhet picit 3700-ról 3800 mAh-ra.

Árazásról és pontos specifikációkról egyelőre nem tudni, ugyanakkor egy lista már kikerült az állítólag majd választható RAM és tárhelyméretekről, illetve a kijelzőről.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.