A OnePlus az utóbbi években 2 készüléket dobott piacra évente, egyet tavasszal/kora nyáron, egyet pedig ősszel. Ez alapján reméljük, hogy nemsokára bejelentésre kerül a gyártó 7-es számot viselő készüléke. Most az egyik tokokat gyártó cégtől kerültek ki képek, mire is számíthatunk a 2019-es esztendő első felében.

Az eddigi hírek szerint noccsmentes előlapra számíthatunk, amit a képek is megerősítenek, a szelfikamera valószínűleg egy motorikusan kiemelkedő egység lesz.

Az ujjlenyomat-olvasó valószínűleg a kijelző alá kerül, ahogy a 6T-ben is (reméljük a teljesítményén még javítanak), hátul 3 kamerát láthatunk, felbontásukról, illetve típusaikról nincs információnk (a harmadik vélhetően széleslátószögű lesz).

A Qualcomm Snapdragon 855-ös processzorát 8 vagy 12 GB memória segítheti a minél jobb multitasking érdekében, a kijelző 6,5 hüvelykes AMOLED panel lesz a hírek szerint.

Az akkumulátor kapacitása is kérdéses egyelőre, de USB Type-C kábellel tudjuk majd tölteni, ahogy a vezetékes fülhallgatóinkat is csak átalakító segítségével tudjuk majd használni, mivel a képek tanulsága szerint 3,5-es jack kimenet ezen a készüléken sem lesz. A megjelenés pontos dátumáról, még nincs információnk. Nektek hogy tetszik az új dizájn?

Hirdetés
FORRÁSGIZMOCHINA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.