A ma bemutatkozott új iPhone 7 család elég jóra sikerült. ITT találjátok részletesebb cikkünket az újdonságokról.

iphone7-velgelesAzonban a legnagyobb a kérdés, hogy mikortól lesz elérhető és mennyibe is fog kerülni Magyarországon. Az előrendelés szeptember 9-én indul. Mindkét készülék először a következő országokba érkezik szeptember 16-án: Ausztrália, Ausztira, Belgium, Kanada, Kína, Dánia, Finnország, Németország, Hong Kong, Írország, Olaszország, Japán, Luxembourg, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Portugália, Puerto Rico, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Egyesül Arab-Emírségek, Nagy-Britannia és Amerika. Magyarországra szeptember 23-án érkezik a készülék.kepernyofoto-2016-09-07-20-49-58

Az iPhone 7 kezdőára a 6S-hez hasonló lesz. Így 255.990 Ft-ért vihetjük haza a legkisebb modellt. A háttértárak is változnak, mindkét készülékből az alapmodell 32 GB-os, a középső 128 GB-os míg a legnagyobb 256 GB-os.

iphone7-kamerakAz iPhone 7 Plus kezdőára 299.990 Ft lesz, szintén 32 GB belső tárhellyel. Az új Jet Black színből csak 128 GB-os és 256 GB-os modell érhető el mindkét készülék esetében.

A legdrágább iPhone 7 Plus 256 GB háttértárral 377.990 Ft-ba kerül. Az elérhető színek: kozmoszfekete (Jet Black), fekete, ezüst, arany, rozéarany.

apple-iphone-7

Mi van a dobozban
Mi van a dobozban

Szolgáltatói oldalról eddig a Vodafone jelezte felénk, hogy a lehető leghamarabb szeretné elhozni kínálatába az újdonságot, de nem kell aggódni, a Telekom és a Telenor kínálatában is biztosan kapható lesz mindkét modell

Hirdetés
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook