Hirdetés

Korábbi pletykák szerint az Apple már nagyban dolgozik az iPhone SE utódján. A legfrissebb jelentések azt mutatják, hogy a cupertinói cég júniusban, a WWDC-n bemutatja az iPhone SE 2-t. A hírek azt is sugallják, hogy a készülék üveg hátlappal érkezik, hogy alkalmas legyen vezeték nélküli töltésre.

Korábban kiszivárgott egy kép is a telefonról, amely azt mutatja, hogy a hátlapi kamera alatt helyezkedik el a LED-villanó. Egy 4 vagy 4,2 hüvelykes kijelzőt kaphat a készülék, amelyben lehetséges, hogy az iPhone 7 és 7 Plusban debütált A10 Fusion chipset duruzsol majd. Az akkumulátor 1700 mAh-s lehet, illetve 2 GB RAM-mal, valamint 32 GB és 128 GB tárhellyel fog majd érkezni.

Ami a kamerákat illeti, az iPhone SE 2 12 megapixeles hátlapi kamerát kap (vélhetően az iPhone 7 kameráját örökli), az előlapon pedig egy 5 megapixeles szelfikamerát találhatunk. Pontos árról még nincs információnk, de a pletykák szerint 400 dolláros árcédulával debütálhat, ami körülbelül 100.000 forint, persze itthon az ára magasabb lesz.

Az iOS, a macOS, a tvOS és a watchOS új verzióinak bemutatása mellett számíthatunk még frissített iPad Próra, új iMac-re, MacBookra és MacBook Próra.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: