Hirdetés

Korábbi pletykák szerint az Apple már nagyban dolgozik az iPhone SE utódján. A legfrissebb jelentések azt mutatják, hogy a cupertinói cég júniusban, a WWDC-n bemutatja az iPhone SE 2-t. A hírek azt is sugallják, hogy a készülék üveg hátlappal érkezik, hogy alkalmas legyen vezeték nélküli töltésre.

Korábban kiszivárgott egy kép is a telefonról, amely azt mutatja, hogy a hátlapi kamera alatt helyezkedik el a LED-villanó. Egy 4 vagy 4,2 hüvelykes kijelzőt kaphat a készülék, amelyben lehetséges, hogy az iPhone 7 és 7 Plusban debütált A10 Fusion chipset duruzsol majd. Az akkumulátor 1700 mAh-s lehet, illetve 2 GB RAM-mal, valamint 32 GB és 128 GB tárhellyel fog majd érkezni.

Ami a kamerákat illeti, az iPhone SE 2 12 megapixeles hátlapi kamerát kap (vélhetően az iPhone 7 kameráját örökli), az előlapon pedig egy 5 megapixeles szelfikamerát találhatunk. Pontos árról még nincs információnk, de a pletykák szerint 400 dolláros árcédulával debütálhat, ami körülbelül 100.000 forint, persze itthon az ára magasabb lesz.

Az iOS, a macOS, a tvOS és a watchOS új verzióinak bemutatása mellett számíthatunk még frissített iPad Próra, új iMac-re, MacBookra és MacBook Próra.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: