A múlt hónapban Ming-Chi Kuo írt arról, hogy az Apple egy 6,1 hüvelykes iPhone-t tervez jövőre kiadni, de OLED panel helyett LCD kijelzővel. Egy újabb pletyka szerint a ház külseje is ismét megváltozhat, ahogy többek között az iPhone 7 esetében is, újra alumíniumházzal borított lesz a készülék. Az iPhone 8 üvegháza lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, de kérdés, hogy így a jövőben az Apple alkalmazni fogja-e ezt a technológiát, hisz Jony Ive is mondta, hogy a vezeték nélküliségé a jövő.

“A 6,1 hüvelykes LCD modell valószínűleg alumínium házzal – hasonlóan a régebbi iPhone-készülékekhez – több színben fog megjelenni”.

Az iPhone 7 öt különböző színben kapható: rozéarany, arany, ezüst, mattfekete és kozmoszfekete színekben. Eközben az iPhone X csak ezüst és asztroszürke színekben debütált. Az is elgondolkodtató, hogy az Apple kíván-e a jövőben 5 színnel dolgozni vagy követi az iPhone X példáját.

A jövő évi LCD-s iPhone várhatóan egy megfizethetőbb árkategóriába tartozik majd, hiszen az alumínium házhoz való visszatérés egyfajta költségcsökkentéshez is vezethet.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁS9to5mac
MEGOSZTÁS