A múlt hónapban Ming-Chi Kuo írt arról, hogy az Apple egy 6,1 hüvelykes iPhone-t tervez jövőre kiadni, de OLED panel helyett LCD kijelzővel. Egy újabb pletyka szerint a ház külseje is ismét megváltozhat, ahogy többek között az iPhone 7 esetében is, újra alumíniumházzal borított lesz a készülék. Az iPhone 8 üvegháza lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, de kérdés, hogy így a jövőben az Apple alkalmazni fogja-e ezt a technológiát, hisz Jony Ive is mondta, hogy a vezeték nélküliségé a jövő.

“A 6,1 hüvelykes LCD modell valószínűleg alumínium házzal – hasonlóan a régebbi iPhone-készülékekhez – több színben fog megjelenni”.

Az iPhone 7 öt különböző színben kapható: rozéarany, arany, ezüst, mattfekete és kozmoszfekete színekben. Eközben az iPhone X csak ezüst és asztroszürke színekben debütált. Az is elgondolkodtató, hogy az Apple kíván-e a jövőben 5 színnel dolgozni vagy követi az iPhone X példáját.

A jövő évi LCD-s iPhone várhatóan egy megfizethetőbb árkategóriába tartozik majd, hiszen az alumínium házhoz való visszatérés egyfajta költségcsökkentéshez is vezethet.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: