Az IHS Markit szerint az Apple iPhone 7 a legtöbbet eladott telefon 2017 első felében. Őt követte az iPhone 7 Plus, majd a Samsung Galaxy Grand Prime Plus, amely egy alacsony árkategóriájú belépő szintű modell, 5 hüvelykes kijelzővel. Az iPhone 6s a negyedik helyen végzett, míg a Samsung Galaxy S8 az ötödik helyet foglalta el, a listát pedig a Samsung Galaxy S8+ zárta hatodik helyen.

Annak ellenére, hogy az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus vitte az első két helyet, az eladási adatok alacsonyabbak voltak a tavalyi évhez képest, amikor is az iPhone 6s és 6s Plus debütált.

Ahogyan fentebb is írtam, a Samsung Galaxy S8+ az idén hatodik helyen végzett. Az IHS szerint ez talán a késői megjelenésnek köszönhető. A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ idén áprilisban, a megszokottnál egy hónappal később láttak napvilágot. Az IHS jelentésében azt is leírta, hogy a Galaxy S8 és S8+ eladási számai nem haladták meg a Galaxy S7 és S7+ eladási eredményeit.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: