Fogtunk egy iPhone 7-et, felvérteztük tokkal és kijelzővédő üveggel és megnéztük, hogy bírja az ejtéseket, sérült-e a védelem és egyáltalán a telefon.

Az iGlass üvegek drágának mondhatóak ellenben egy 200-300 forintos megoldással, de ami itt fontos, hogy az üvegek levegősödése vagy törése esetén a vásárlástól számított egy éven belül ingyen kicserélik, valamint 3D Round és Pro esetében állják a kijelzőcsere költségét is abban az esetben, ha közvetlenül az eset után felveszed velük a kapcsolatot és persze úgy tört be, hogy iGlass üveg volt rajta.

A tok azért érdekes, mert garanciát vállalnak arra, hogy az üvegekkel teljesen kompatibilis, tehát nem fogja felszedni és így gyakorlatilag 360 fokban védve van a mobilod. Az iGlass Case tokok egyébként 1,5 mm vastagok, soft TPU-ból készültek, puha és gumis, több színben is kaphatóak.

Ha csak a tokot veszed meg, akkor a kijelzőn túlnyúlik, így sík felületre való esésnél úgymond védett a kijelző, de ha már véded, akkor érdemes teljeskörűen. Ha érdekelnek a protektorok és az árak, akkor irány a www.iglass.hu

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.