Az Apple mindig büszke arra, hogy az új rendszerverzióra milyen sokan frissítenek és mindig ércelődnek is azon, hogy az Androiddal szemben az iOS frissítések gyorsabb ütemben terjednek.

Én nem is akarok ebbe túlságosan belemenni, hisz az Androiddal kapcsolatban mind tudjuk, hogy a gyártók egyedi felülete és a rengeteg különféle, piacon lévő okostelefon miatt lassabban terjed, illetve nincs is 3-4 éves szoftveres támogatottság.

Az iOS 11 sok újdonságot és sok hibát is hozott magával, ez az a verzió, mellyel talán eddig a legelégedetlenebbek a felhasználók. Az Apple január 18-án közzétette méréseit, miszerint a kompatibilis iPhone és iPad eszközök 65%-án fut iOS 11 és 28%-ukon iOS 10. Sokan ugyebár pont a negatív kritika miatt nem frissítenek az új rendszerre, illetve nem kockáztatják meg azt, hogy bármi baj legyen, ha egyszer az iOS 10 stabil és jól működik.

A tavalyi év ugyanezen időszakában az iOS 10 adoptáció 76%-on állt, 11%-kal mondható így sikeresebbnek az előző verzió, mint a mostani.

[Total_Soft_Poll id=”38″]

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.