Hirdetés

A Facebook tulajdonában lévő Instagram folyamatosan frissül, a Sztorik funkció nagy népszerűségnek örvend, így nem is csoda, hogy a vállalat egy újabb funkciót tett bele, amellyel még jobb sztorikat készíthetünk. A legújabb frissítésben egy új kameramódot kapunk „Focus” néven.

A közelmúltban rengeteg vállalat fókuszál a mobilok esetében a kamerára, a bokeh effektus már rengeteg készülékben megtalálható. A Focus mód az Instagramon belül ehhez hasonlít. Előlapi és hátlapi kamerán is alkalmazhatjuk a funkciót, valamint videókészítés esetén is működik, plusz a felvétel elkészítése után ugyanúgy tudunk szűrőket, matricákat, GIF-eket tenni rá. Az új kamera mód mellett egy másik új lehetőséget is kínál az Instagram: A barátok megjelölése egy sztorin mostantól sokkal jobb lesz, ahogy a képen is látszik, már szivárványszínben is pompázhatnak a nevek.

Az Instagram 39.0-s verziója egyaránt elérhető lesz iOS-es és androidos eszközökre is, azonban nem minden mobil támogatja majd, az iPhone-ok esetében az iPhone SE, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus és az X modelleknél fog csak működni. Egyelőre még nem tudni, hogy mely androidos telefonokkal lesz majd használható a portré mód, a vállalat ezt még nem részletezte.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: