A Motorola nemsokára, egészen pontosan május 15-én, Brazíliában leplezi le legújabb készülékét, a One Visiont. A mobilról kikerült fotókon szépen látszik a lyukasztott képernyő és a hátlapon található duál kamerás rendszer.

A legújabb információk szerint most egy Exynos processzorra esett a mérnökök választása, egészen  pontosan a 9609-re, mely a Galaxy A50-ben is lévő Exynos 9610 órajelben gyengített változata. A mobil várhatóan 4 GB memóriát és 128 GB tárhelyet kaphat. Kamerás téren elől egy 25 MP-es, f/2.0-ás egységet használhatunk, hátul a fő kamera egy 48 MP-es, f/1.7-es egység lehet optikai képstabilizátorral és egy 5 MP-es segédszenzor, melyet valószínűleg a portréfotók készítésénél használhat majd a készülék.

Az egyik forrás éjszakai módot is az újdonságok között említi, valamint a videófelvételek is mozihoz hasonló minőségben készülhetnek, ez akár 21:9-es képarányt is jelenthet. A 6,3 hüvelykes IPS LCD technológiájú képernyő FHD+ felbontással bír majd.

A 3500 mAh kapacitású akkumulátort az ún. TurboPower gyorstöltési technológiával lehet majd pumpálni, ezeken kívül pedig az NFC, a 3,5 jack kimenet és a Bluetooth 5.0 sem marad ki (ha hihetünk a forrásnak). A fent leírtak alapján egészen korrekt készüléknek ígérkezik az új Motorola, reméljük itthon is kapható lesz és mi is le tudjuk majd tesztelni nektek.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Barna
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!