A Motorola nemsokára, egészen pontosan május 15-én, Brazíliában leplezi le legújabb készülékét, a One Visiont. A mobilról kikerült fotókon szépen látszik a lyukasztott képernyő és a hátlapon található duál kamerás rendszer.

A legújabb információk szerint most egy Exynos processzorra esett a mérnökök választása, egészen  pontosan a 9609-re, mely a Galaxy A50-ben is lévő Exynos 9610 órajelben gyengített változata. A mobil várhatóan 4 GB memóriát és 128 GB tárhelyet kaphat. Kamerás téren elől egy 25 MP-es, f/2.0-ás egységet használhatunk, hátul a fő kamera egy 48 MP-es, f/1.7-es egység lehet optikai képstabilizátorral és egy 5 MP-es segédszenzor, melyet valószínűleg a portréfotók készítésénél használhat majd a készülék.

Az egyik forrás éjszakai módot is az újdonságok között említi, valamint a videófelvételek is mozihoz hasonló minőségben készülhetnek, ez akár 21:9-es képarányt is jelenthet. A 6,3 hüvelykes IPS LCD technológiájú képernyő FHD+ felbontással bír majd.

A 3500 mAh kapacitású akkumulátort az ún. TurboPower gyorstöltési technológiával lehet majd pumpálni, ezeken kívül pedig az NFC, a 3,5 jack kimenet és a Bluetooth 5.0 sem marad ki (ha hihetünk a forrásnak). A fent leírtak alapján egészen korrekt készüléknek ígérkezik az új Motorola, reméljük itthon is kapható lesz és mi is le tudjuk majd tesztelni nektek.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!