A Beoplay mondhatni személyes kedvencem lett, már több termékük is járt nálunk, a prémium minőség királyai audio fronton.

Ezúttal a tavasszal megjelent Beoplay P6 volt nálam pár hétig és most megosztanám veletek a tapasztalataimat.

Dizájn

Mind a doboz, mind pedig maga a hangszóró hasonlít az eddigi Bang&Olufsen dizájnhoz, a doboz hozza azt a letisztult kinézetet, amit már megszokhattunk tőlük, a belseje bélelt az eszköz megóvása érdekében.

A Beoplay P6 tetején találhatjuk azokat a fizikai gombokat, amelyekkel vezérelhetjük az okoshangszórót. Mindkét oldalán rácsok rejtik a hangsugárzókat, a töltéshez szükséges USB-C portot oldalt, az alján találhatjuk, mellette pedig egy LED jelzi a töltés állapotát. Az eszköz alja gumi borítást kapott elkerülve a csúszkálást. 17 cm magas, 13 cm széles és 6,8 cm mély, valamint 1 kg-ot nyom, ami viszonylag nehéz a méretéhez képest.

Hangzás

Szokásos módon Bluetooth-on keresztül kapcsolódhatunk rá telefonnal. Ami a hangzást illeti, a méretéhez képest nagyon nagy erő rejlik benne, főleg, hogy 360 fokban bömbölteti a zenét, hisz mindkét oldalán van hangszórórács. Egy 36 wattos Class D mélynyomó és két hagyományos, 30 wattos Class D erősítő felel a tökéletes hangzásért.

Nyilván egy nagyobb Beoplay hangszóróban a basszus is nagyobb, de méretéhez képest teljesen meg voltam elégedve a hangzásával, mind basszusban, mind pedig a közép és magas hangtartománya is kiváló. Természetesen a Beoplay alkalmazását ennél a terméknél is használhatjuk, kedvünk szerint állíthatjuk a hangszínt.

Akkumulátor

A 2600 mAh-s akkumulátor 16 órányi üzemidőt ígér, én egy picivel kevesebb élettartamot tapasztaltam. Ahogy már fentebb említettem, USB-C csatlakozón tudjuk tölteni az eszközt, viszonylag hamar, lemerüléstől számítva 2-3 órán belül fel tudtam tölteni a maximumra.

Konklúzió

Összességében nekem nagyon tetszett a P6, egy viszonylag kicsi hangszóróról beszélünk,  mégis hatalmas a hangzása. Az ára már nem annyira baráti, viszont ezt már talán meg is szokhattuk a Bang&Olufsentől, 129.990 forintért vásárolható meg több hazai boltban és webáruházban is fekete, valamint ezüst színben, illetve a Beoplay hivatalos oldalán is megtalálhatjuk.

Korábbi Beoplay tesztjeinket ide kattintva találjátok.
Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: