A B&O tovább erősíti a mini hangszórók vonalát, megérkezett a Beoplay P2. Ez a vezeték nélküli hangszóró egy kavicsra hasonlító, tenyérre szabott kis társ, bárhova könnyedén magunkkal vihetjük. Az új hangszórót több mint 90 éves hangtechnikai tapasztalattal alkotta meg a Bang & Olufsen.

Természetesen Bluetooth-szal párosíthatjuk a P2-őt okoseszközeinkhez és több hasznos, érdekes funkcióval látta el a cég a kavicshangszórót. Ha duplán megérintjük az alumíniumrácsot, a zene megáll vagy épp elindul, dalváltáshoz pedig csak egyszerűen meg kell ráznunk a hangszórót, és már át is ugrik a következő számra. Külön előnye, hogy nem csak a táskában fér el, hanem egy kabát-vagy nadrágzsebben is kényelmesen hordozható.

A P2 10 órán át szolgáltatja a zenét egyetlen feltöltéssel. A 360 fokos hangzásnak köszönhetően szuper zenei élményt nyújthat. A P2-höz a Beoplay alkalmazást is használhatjuk, ugyanis be tudjuk állítani, hogy milyen funkciót szeretnénk irányítani a rázással és a koppintással, a ToneTouchnak köszönhetően pedig egyedire szabhatjuk a hangzását. Az autósoknak is nagyon hasznos lehet, hiszen beépített mikrofonjával akár kihangosítva is tudunk telefonálni.

A Beoplay P2 csepp- és porálló, így nedves körülmények között is nyugodtan használható. Kapunk mellé egy bőrpántot is, ami arra ösztönöz, hogy vidd magaddal. Fekete, homok és királykék színek közül választhatunk. Az új vezeték nélküli hangszóró Magyarországon is kapható, ára pedig 52 400 Ft. Amint lehet, tesztelni is fogjuk, nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: