Új G6 verzióval rukkolt elő az LG, méghozzá G6+ néven. A készülék rövid ismertetőjegyei közé tartozik a nagyobb adattároló, a B&O füles valamint az új színvariációk. A mobillal együtt megérkezett az első nagyobb frissítés a G6-hoz.

Az LG G6+ már 128 GB-os adattárolóval választható, ám a RAM sajnos még mindig csak 4 GB (nem azért csak, mert ne lenne elég, hanem mert ez egy plusz verzió), ezt a fájdalmat a garantált Qi vezetékmentes töltés igyekszik enyhíteni. Támogatott lesz az LG Pay, a megjelenés Koreában a következő hetekben várható, itthon ne nagyon várjuk hivatalos forrásból a telefont.

A G6+ több színben debütált: kék, arany, fekete, ezek fényben másként csillognak. A készülék mellé prémium B&O headset jár. Más változás nincs, így a Snapdragon 835-ös lapka is elmaradt. Mennyi értelme volt tehát az új verziónak, új néven? Nem sok.

Ennél fontosabb, hogy az LG kiadott egy jelentősebbnek mondható szoftverfrissítést is a G6-hoz, amit mindenképpen érdemes lesz letölteni, hiszen az arcfelismerés már zárolt képernyőnél is lehetséges lesz utána, illetve az alacsony energiafelhasználású módnak köszönhetően az üzemidő is javulni fog.