A Bang & Olufsen májusban bejelentette legújabb prémium fejhallgatóját, a harmadik generációs Beoplay H9-et, amit nekem is lehetőségem volt kipróbálni. Ahogy a márka eszközeinél általában, úgy ennél a terméknél is a minőségi összeszerelés, a fém és a bőr anyagok kombinációja és a prémium hangzás volt előtérben és ezúttal sem okozott csalódást.

Teszt videó

Specifikációk

Képgaléria

A dobozban találni fogsz egy szütyőt, egy USB Type-C kábelt, egy jack-jack kábelt és egy repülős adaptert

Bang & Olufsen applikáció

Végszó, összegzés

A harmadik generációs Beoplay H9-cel szerintem mindenki elégedett lehet, gyönyörű, tiszta és erőteljes a hangzás, az aktív zajszűrés nagyon jól működik, sokáig bírja (több mint egy napig) egy feltöltéssel, intuitív a felület és prémium anyagminőség, valamint összeszerelés jellemzi.

A Bang & Olufsen termékek mindig is a prémium, high-end kategóriát képviselték, ezalól a H9 sem kivétel, révén hogy ez jelenleg a csúcsmodell, a gyártó által javasolt fogyasztói ára 171.900 Ft, ami rengeteg pénz, sok aktív zajszűrős fejhallgató van olcsóbban is, a B&O viszont egy bizonyos életérzés is, megvan a maga karakterisztikája és célközönsége, aki pedig ennél a márkánál marad, az valószínűleg nem fog rá sokat panaszkodni.

Bővebb információk: http://bit.ly/Beoplay_H9_fejhallgato

Ezekben a boltokban találod meg: http://bit.ly/BangandOlufsen_Elerhetoseg

Szponzorált tartalom.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.