Hirdetés

Várhatóan augusztus 5-én leplezi le a Samsung az idei Note-szériát és a Galaxy Fold utódját egy online bemutató keretei között. Az elmúlt évek gyakorlata alapján a Galaxy Watch3-nak és egy teljesen vezeték nélküli fülhallgatónak is ekkor kellene bemutatkoznia. Ám a SamMobile információi szerint az okoskiegészítők leleplezésével nem kell addig várni, a Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds Live már júliusban bemutatkozhatnak.

A Watch3 a kiszivárgott információk alapján a kevésbé érdekes termék. Az óra kör alakú számlappal 41 és 45 milliméteres méretekben érkezhet. Lesz LTE-képes változata is, rendelkezik majd beépített GPS-szel. Gorilla Glass DX védi majd a kijelzőt és állítólag megfelel majd a MIL-STD-810G katonai strapabírósági szabványnak.

A Galaxy Buds Live-ról kiszivárgott renderképeket is láthatunk. A fülhallgató érdekes, szerintem egy bab formájára emlékeztető házzal rendelkezhet. Fekete, fehér és kék színben lesz majd elérhető. Amit még tudni a Buds Live-ról, hogy képes lesz aktív zajszűrésre és állítólag 150 amerikai dollárért kerül majd a boltok polcaira.

Így nézhet ki a Samsung Galaxy Buds Live

A Galaxy Watch3 és a Buds Live a SamMobile információi szerint azért lehet már júliusban leleplezve, hogy mikor augusztus elején bemutatkozik a Note20 és az új Fold, a telefonok mellé már egyből tudja szállítani előrendelői ajándékként a Samsung.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.