A Jabra tavaly piacra dobott egy vezetékmentes, aktív zajszűrős fejhallgatót, ami az okos funkciókat és a hangminőséget tekintve egy elég jó ár/érték arányú termék, verhetetlen, akár 41 órás üzemidővel.

Tökéletes termék persze nem létezik (lásd videó), de a tesztidő után ami részemről biztos, hogy a Jabra Elite 85h egy megbízható, jó üzemidejű és kiváló zajszűrésű fejhallgató, az én ajánlásomat megkapja.

Linkek:

Vásárlás:

A márkáról

A Jabra neve nem olyan közismert, mint a JBL vagy a Bang & Olufsen, pedig több mint 100 éves múltra tekinthetnek vissza a dán GN Audio Group részeként. Ők dobták piacra a világ első analóg vezeték nélküli fejhallgatóját, a világ első aktív zajszűrős bluetooth fülhallgatóját és többek között az első Dolby támogatásos bluetooth sztereó fejhallgatót. A GN termékeit orvosi környezetben is használják, gyártanak többek között hallókészülékeket is, de jelen vannak a vállalati és konzumer termékekkel is. 
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.