A B&O Play újabb termékkel gazdagította portfólióját, bemutatta a Beoplay H8 utódját, a szintén vezeték nélküli Beoplay H9-et. A H8-hoz hasonlóan az újdonság is egy fejhallgató, amiben van zajszűrés is, a legnagyobb különbség a két kiegészítő között az, hogy míg a Beoplay H8 on-ear fejhallgató, addig a Beoplay H9 over-ear.

beoplay-h9-1-1151x720A különbség a két kifejezés között az, hogy előbbit a füledre rakod rá, míg az utóbbit a füled köré helyezed, ugyanis sokkal nagyobb, garantáltan nem fogunk semmit hallani környezetünkből. Mindkettőn van érintőfelület, amivel vezérelni tudjuk a zenelejátszást, anyaghasználat terén pedig továbbra is minőségi termékről van szó, vegyes bőr és báránybőr jellemzi. Akkumulátoridőben 14 órát képes egy feltöltéssel teljesíteni, 40 mm átmérőjű dinamikus drivert használ, a frekvenciatartomány 20 Hz – 22.000 Hz-ig terjed.

A Beoplay H9 mindössze két színben lesz elérhető: fekete és teve. A Beoplay H7 is over-ear vezeték nélküli fejhallgató volt, viszont a H9-ben van aktív zajszűrés is, amivel a H7 nem rendelkezett. Árazását tekintve 499$-ba kerül, ami kb. 140.000 Ft-nak felel meg. Tipikusan prémium kategóriás termékről van szó.