Hirdetés

Megérkezett a Bang & Olufsen Beoplay H4 második generációja, mely így kicsit frissített dizájnt, USB-C töltést és személyi asszisztens támogatást kínál. Az ár szerencsére nem változott, a második generációs H4 is 102.900 forintos áron lesz kapható Magyarországon.

Ezen az áron a H4 számít a belépő terméknek a Bang & Olufsen fejhallgató termékpalettáján. A Beoplay H4 over-ear, azaz fület körülölelő fejhallgató. A dizájnfrissítést abban vehetjük észre, hogy a kábelt már nem látni a fejpánt és a fülpárnák között, illetve az alumínium felületek is csiszoltabbak lettek hasonlóan a gyártó prémiumabb termékeihez.

A gombokon is változtatott a gyártó. A bekapcsoláshoz egy csúszkát kapunk, melyet megnyomva aktiválhatjuk Sirit vagy a Google Asszisztenst is. Az érintéses vezérlés a H4-ből kimaradt.

Kapott a második generációs fejhallgató egy új mikrofont is, mellyel a cég szerint javult a telefonálás közbeni hangminőség. Ezeken kívül pedig a Micro USB csatlakozó lekerült a H4-ről és helyét USB-C vette át.

De változott a belső is, a H4 végre támogatja az aptX alacsony késleltetésű technológiáját filmek és videók esetén!

Ha érdekel, hogy milyen a Bang & Olufsen csúcsmodell H9-es terméke, nézd meg Laci bemutatóját:

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.